Over ons

Polo-dames-webAl meer dan 30 jaar is Riverton actief in de textielbranche. Wij leveren promotionele kleding en professionele werkkleding waarmee je de uitstraling van je bedrijf of vereniging versterkt. Polo’s, sweaters, shirts, jassen en meer! Wij bieden je volop keuze én volop mogelijkheden om de kleding volledig aan te passen aan je bedrijf en de doelstellingen.

Stijlvol en origineel

Wij bedrukken alle kleding op een stijlvolle en originele manier. Onze kleding heeft een goede pasvorm en is geschikt voor normaal gebruik en onderhoud. Wij maken van je bedrijfs- of clubkleding een echte eyecatcher! Grote of kleine aantallen, borduren of bedrukken, herhaalde of eenmalige opdrachten, het kan allemaal! Wij werken voor veel verschillende bedrijven. Van ZZP’ers tot grote multinationals.

Bedrijfsfilm

Bekijk hier een korte film over Riverton.

Volop mogelijkheden

De producten op deze site vertegenwoordigen slechts een klein deel van ons assortiment. Wij laten je graag op basis van voorbeelden zien wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van promotionele kleding en relatiegeschenken. Neem contact met ons op voor een afspraak.