Chocoladeproducten

Op zoek naar chocolade op maat met je bedrijfslogo? Wij leveren figuren of afbeeldingen van chocolade in elke gewenste vorm. Eventueel aangevuld met je logo of een andere persoonlijke boodschap.

Chocola op maat. Een ideaal geschenk om:

  • weg te geven op een (bedrijf)feest, jubileum of een speciaal evenement
  • relaties of personeel te verrassen
  • een geschenkpakket samen te stellen

Alle chocoladeproducten zijn uniek en met de hand gemaakt. Creativiteit en originaliteit zijn hierbij even belangrijk als de kunst van het chocolade maken zelf. 

Onze chocoladeproducten zijn te mooi om op te eten!


Callebaut® Finest Belgian Chocolate

De chocolade die in onze producten wordt verwerkt gemaakt is van duurzaam geteelde cacaobonen. Cacao is een complex gewas met hoge eisen: de juiste omstandigheden, veel verzorging en een speciale groeitechniek. Het grootste deel van de volledige cacaovoorraad wordt geteeld in West-Afrika, in enkele van de armste streken op de wereld. Het inkomen van de bevolking hangt af van de landbouw en de natuurlijke bronnen. Door een direct partnership te realiseren met coöperatieven van cacaoboeren wil Callebaut® van cacaoteelt een duurzame bron van inkomsten maken voor de cacaoboeren en hun families.

Samenstelling chocola

Onze chocola bevat minimaal 54,5 % cacao en bestaat uit: cacaomassa, suiker, cacaoboteremulgator: sojalecithin, natuurlijke vanillearoma.
Oppervlakte behandeling: E102, E104, E129, E132, E133, E153, E171, E172, E555. Allergenen: Onze chocolade kan sporen van noten, soja, tarwe en melk bevatten. 

Eindeloze mogelijkheden

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.